Nästan Burek?

Vet inte vad jag ska kalla detta riktigt för dom har inte form eller fyllningsom tradionel
burek men är gjorda med samma deg.
Tips på namn som gör dom lättare att beskriva?
Dom blev i alla fall omtyckta här hemma och av vänner.
 
Du behöver:
 
1 pkt yufka (degblad)
1 ägg 
100g philadelphia vitlök och örter 
500 g köttförs 
1 stor gul lök 
150 g gröna oliver utan kärnor 
200 g fetaost 
krydda efter smak 
 
Fin hacka oliverna och löken.
Stek tillsammans med köttfärsen och krydda efter smak, jag tog bara lite allkrydda eftersom oliverna och löken ger ganska mycket smak.
Skär fetaosten i tärningar ca 1x1 cm och tillsätt i köttfärsen när den svalnat lite.
 
Blanda ägg och färskost till en jämn blandning i en skål.
Ta fram 2 degblad och pensla med ovanstående blandning.
Fördela köttet längs kortsidan på degbladen men lämna ca 2 cm på varje kant för att kunna vika in.
Vik in kanterna och rulla ihop.
Lägg med skarven ner på en plåt med bakplåtspapper.
Upprepa och lägg eftervarandra.
Dom ska se ut som väldigt stora vårrullar.
När alla rullar är klara så pensla med ägg och om du vill strö över sesamfrö.
 
Grädda ca 20-25 min, 200 grader.
 
 
En sån rulle är helt lagom per person
 
 
Servera gärna med en god sallad och lite creme fraich
 
 
Dom är absolut godast nygjorda men går att värma i micron